Comenzi Telefonice: 0742295254

SET SUPRAVEGHERE CCTV FARA FIR 4 / 8 CAMERE

-30 %
Black
Friday

Mai Multe Vizualizări

SET SUPRAVEGHERE CCTV FARA FIR 4 / 8 CAMERE

Preț Normal: 999,90 Lei

Special Price 699,90 Lei

Reducere 300 Lei (30%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

Livrare in 2-3 zile lucratoare

100% magazin românesc

Împreună susținem România

Comenzi și asistență clienți: Comanda pe WhatsApp 0742295254

Descriere scurta:

Te-ar putea interesa si..

Descriere

Detalii

Descriere produs:

Transmisie wifi imagini fara fir in timp real

Camerele de supraveghere videose conecteaza la internet atat prin cablu cat si prin retea wifi -wireless. De asemenea, conectarea camerelor de supraveghere la NVR – ( unitatea de inregistrare) se face tot printr-o conexiune fara fir. Distanta maxima de transmisie WiFi este de 100 m in camp deschis. Camera video poate fi si extender pentru o alta camera din kit asigurand vizualizare de imagine continua fara pierderi de semnal pentru distante mult mai mari!! Atentie!: Fiecare camera in parte trebuie sa fie alimentata electric, deci acest lucru trebuie luat in calcul la amplasarea acestora!

Control prin internet pe orice device

Imaginile captate de kitul supraveghere permit conectarea in timp real prin internet si acces complet la: setari, vizualizare inregistrari, descarcare inregistrari, etc.Configurarea NVR – se face simplu si usor prin internet fara a fi necesare configurari complicate in router, prin conexiune P2P. Pentru Android si iOS oferim gratuit aplicatia IP PRO.

Inregistrare pe timp de zi si noapte

Camerele de supraveghere sunt dotate cu leduri IR ARRAY puternice, oferind filmari de calitate pe timp de noapte pana la 25 m.


Inregistrare multipla

Cu NVR – -ul din pachet aveti posibilitatea de a inregistra si reda imaginile captate de la camerele de supraveghere video HD, de a alege tipul de inregistrare dorit: manual, la detectie miscare sau programata. Pentru inregistrarea imaginilor puteti monta in interiorul NVR – DVR-ului un HDD intern cu capacitate de pana la 4TB.

Inregistrari in timp real

Imaginile sunt inregistrate in timp real atunci cand adaugati o unitate HDD (optional, neinclusa in kit). Deasemenea, din NVR – DVR se pot seta frame per seconda pentru o mai buna optimizare a spatiului de stocare pe hdd.Vizualizarea imaginilor se face prin intermediul unui monitor conectat la NVR – DVR prin interfata VGA sau HDMI.

Conectica

Se pot conecta mai multe tipuri de monitoare, DVR-ul fiind dotat cu iesire HDMI si VGA. Inregistrarile video stocate pe HDD-ul instalat in DVR/NVR pot fi descarcate local pe un stick U


Instalare usoara

NVR Dvr-ul este usor de configurat si are meniul presetat in limba romana. Conectarea camerelor de supraveghere IP wireless sunt deja presetate in retea interna cu NVR-ul,implica doar alimentarea camerelor de supraveghere si montarea lor in aria de acoperire semnal wireless. Particularitatea deosebita si unica a pachetului wireless este ca fiecare camera poate oferi redirectionare de semnal wi-fi ca extender pentru alta camera din kit. Pentru o mai buna functionare a semnalului se recomanda montajul concentric al camerelor in jurul NVR la aceeasi inaltime si cu antenele orientate in aceeasi directie sus/jos paralele,deasemenea se poate suplimenta alimentarea camerelor cu alimentatoare 2A individuale pentru un semnal mai puternic.

Protocoale conexiuni: DVR-ul suporta protocoale precum: PPPoE, 3G modem , EMAIL , DDNS propriu, DDNS , DDNS.org, IPC, ONVIF, N1.


Compatibilitate HDD

Captarea imaginilor camerelor de supraveghere se face prin atasarea uni HDD intern in NVR – DVR . Pentru pentru o functionare la performante maxime si fara probleme a sistemului de supraveghere, recomandam HDD-uri dedicate CCTV,respectiv Toshiba ,WD Purple, WD RE, WD SE, sunt modele cu fiabilitate, rezistenta si calitate garantata 24/7.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.