Comenzi Telefonice: 0742295254

Set 6/10 Lampi Modulare Hexagon Colorate cu aprindere prin atingere

-56 %

Mai Multe Vizualizări

Set 6/10 Lampi Modulare Hexagon Colorate cu aprindere prin atingere

Preț Normal: 499,90 Lei

Special Price 219,90 Lei

Reducere 280 Lei (56%)

Disponibilitate: În Stoc

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

Livrare in 2-3 zile lucratoare

100% magazin românesc

Împreună susținem România

* Câmpuri Obligatorii

Preț Normal: 499,90 Lei

Special Price 219,90 Lei

+
-
Comenzi și asistență clienți: 0742295254 Messenger WhatsApp

Descriere scurta:

Set 6/10 Lampi Modulare Hexagon Colorate cu aprindere prin atingere

Te-ar putea interesa si..

Descriere

Detalii

Descriere
★ Lampa led in forma de hexagon are ecran tactil si prindere magnetica. Acest design permite utilizatorului să decoreze eficient unde dorește sau are nevoie de lumină, transformând peretele într-o pânză și folosind mâinile ca pensula.

★ Combinația de forme și controlul iluminării este echivalentă cu un produs care poate fi complet personalizat de utilizator. Acest produs oferă oportunități pentru soluții de iluminat specifice fiecărui mediu. Produsul constă dintr-un număr de hexagoane din plastic care pot fi unite intre ele cu magneți și modele de interblocare pentru a forma o lumină de perete cu ecran tactil. Magneții care alcătuiesc conexiunea fizică dintre componente permit, de asemenea, curentul să curgă de la unul la celălalt.

★ Odată cu alimentarea produsului, fiecare componentă este pornită și oprită cu un senzor tactil. Ideea de bază a produsului este de a permite utilizatorilor să transforme arhitectura internă a spațiului într-o sursă de lumină. Oferă utilizatorului posibilitatea de a ilumina calea pe care o ating prin simpla glisare a suprafeței peretelui. Transformați casa dumneavoastra intr-un mediu modern si totodata personalizat.

★ Modulele hexagonale pot fi atașate la perete fie folosind plăcuțele lipicioase furnizate în pachet, fie folosind găurile din spatele fiecărui modul pentru a se agăța de cuie.

★ Capacitate: 120V

★ Luminozitate: 0,7 watti si 80 lumeni (putere de iluminare) pentru fiecare lampa hexagon.

*Pachetul contine 6/10 lampi hexagon si adaptor priza

 

Setul de lampi modulare cu aprindere prin atingere conține zece lămpi albe hexagonale pe care le puteți lipi de perete și combina după preferințele dumneavoastră. Acestea pot lumina lumina rece alba dar si alte culori dorite de dumneavoastra care pot fi setate cu usurinta din telecomanda.

 

Lămpile modulare cu aprindere tactilă pot fi aprinse separat, atingeți modulul pe care doriți să îl aprindeți și senzorul va aprinde sau va stinge lampa corespunzătoare.

SCHIMBAREA CULORILOR PRIN TELECOMANDA

Puteti alege nuantele in care hexagoanele led sa lumineze. Puteti crea diferite modele, in culori uniforme ori in culori combinate.

MONTARE SIMPLĂ

 

Fixați prima lampă cu ajutorul benzii adezive sau cu un cui. Asigurați-vă că priza se află la o distanță suficientă încât să puteți ajunge la alimentare cu cablul inclus în pachet. Conectați lampa la sursa de alimentare și pozitionați celelalte

 

lămpi pe perete, alăturându-le de cel puțin înca o altă lampă.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.