Comenzi Telefonice: 0742295254

Set 10 Freze de Carbura MICI 3 MM pentru Metal

-31 %
Black
Friday

Mai Multe Vizualizări

Set 10 Freze de Carbura MICI 3 MM pentru Metal

Preț Normal: 144,90 Lei

Special Price 99,90 Lei

Reducere 45 Lei (31%)

Disponibilitate: Disponibil

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

Livrare in 2-3 zile lucratoare

100% magazin românesc

Împreună susținem România

+
-
sau
Comenzi și asistență clienți: Comanda pe WhatsApp 0742295254

Descriere scurta:

Te-ar putea interesa si..

Descriere

Detalii

Descriere produs:

Introducându-se ca un set de instrumente indispensabile în atelierul tău, Setul de 10 Freze de Carbură Mici de 3mm pentru Metal aduce performanță și precizie în prelucrarea metalelor. Cu aceste freze de înaltă calitate, vei putea realiza tăieturi precise și contururi fine într-o varietate de materiale metalice, asigurându-ți că proiectele tale sunt realizate cu profesionalism și precizie.

Fie că ești pasionat de modelare metalică, construiești prototipuri sau efectuezi lucrări de prelucrare a metalelor, acest set de freze de carbură îți oferă instrumentele necesare pentru a obține rezultate excelente. Fiecare freză este fabricată din carbură de înaltă calitate, ceea ce asigură durabilitate și rezistență la uzură în timpul utilizării intensive.

Cu diametrul lor mic de 3mm, aceste freze sunt perfecte pentru a realiza tăieturi și detalii fine în metalele prelucrate. Indiferent dacă lucrezi cu oțel, aluminiu, cupru sau alte aliaje metalice, aceste freze asigură o prelucrare eficientă și precisă, permițându-ți să modelezi și să conturezi piesele conform specificațiilor tale exacte.

Fiecare freză din setul de 10 este proiectată pentru a oferi performanță optimă în funcție de nevoile tale. Formele și modelele diferite ale frezelor asigură versatilitate și posibilitatea de a realiza o varietate de lucrări și finisaje. Fie că ai nevoie de freze cu vârf conic, cilindric sau sferic, acest set îți oferă opțiunile necesare pentru a-ți îndeplini proiectele cu succes.

Setul de 10 Freze de Carbură Mici de 3mm pentru Metal este ușor de utilizat și compatibil cu majoritatea mașinilor și sculelor de prelucrare a metalelor. Poți utiliza aceste freze în freze electrice, mașini de frezat sau alte echipamente de prelucrare a metalelor, asigurându-ți că vei obține rezultate excelente în timpul lucrărilor tale.

Indiferent dacă ești un profesionist experimentat sau un pasionat de bricolaj, Setul de 10 Freze de Carbură Mici de 3mm pentru Metal este alegerea perfectă pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de prelucrare a metalelor. Cu aceste freze de înaltă calitate, vei putea realiza lucrări precise și profesionale în domeniul prelucrării metalice. Asigură-te că ești echipat cu instrumentele potrivite pentru a obține rezultate remarcabile în proiectele tale.

Specificatii:

- Material: otel de tungsten

- Diametru coada: 3mm

- Diametru cap: 10buc 8mm

- Lungime totala: 61,85 mm

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.