Comenzi Telefonice: 0742295254

Manusa cu lumini pe degete-Hands-free light

Mai Multe Vizualizări

Manusa cu lumini pe degete-Hands-free light
59,90 Lei

Disponibilitate: În Stoc

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

Livrare in 2-3 zile lucratoare

100% magazin românesc

Împreună susținem România

+
-
sau
Comenzi și asistență clienți: 0742295254 Messenger WhatsApp

Descriere scurta:

Te-ar putea interesa si..

Descriere

Detalii

Handsfree light este lanterna care nu scade niciodată și oferă lumină în cazul în care aveți nevoie de ea. Este proiectat special pentru mâna stângă sau dreaptă și este realizat din neopren durabil, durabil și impermeabil! Comod cu un  design de iluminare umanizat, mâini libere, mănuși cu degete cu 2 lumini LED pe degetul arătător și degetul mare. Nu mai lupți în întuneric pentru a găsi lumină sau a fi frustrat ținând o lanternă în timp ce lucrați la ceva care necesită ambele mâini.

Multifuncțional - Poate fi utilizat pentru multe activități în timpul nopții sau în întuneric, cum ar fi repararea autovehiculelor, pescuitul, campingul, vânătoarea, patrula, ciclismul, plumarea etc.

Flexibil și rezistent la apă - realizat din material elastic durabil de înaltă calitate și Velcro care respira, care este ușor și impermeabil. Poate fi întins pentru a se potrivi unor mărimi diferite sau chiar purtate pe mănuși, dar totuși confortabil de purtat, cu un sentiment de reținere foarte mic.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.