Comenzi Telefonice: 0742295254

Cric Auto Electric de 12V DC si Cheie cu Impact Pentru Jante, cu Instrument Galben de Ridicare

Black
Friday

Mai Multe Vizualizări

Cric Auto Electric de 12V DC si Cheie cu Impact Pentru Jante, cu Instrument Galben de Ridicare
1.099,00 Lei

Disponibilitate: Disponibil

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

Livrare in 2-3 zile lucratoare

100% magazin românesc

Împreună susținem România

+
-
sau
Comenzi și asistență clienți: Comanda pe WhatsApp 0742295254

Descriere scurta:

Te-ar putea interesa si..

Descriere

Detalii

Descriere produs:

Cricul electric este util pentru schimbarea pneurilor in situatii de urgenta si este proiectat pentru autoturisme pana la 2 tone.

Calitatea si usurinta de folosire a cricului electric ajuta la rezolvarea situatiilor de urgenta in siguranta.
Cric electric 2 tone cu cheie electrica cu impact pentru jante 12V.
Echipamentul trebuie sa fie folosit pe teren plat.
Pentru asigurarea unei cantitati suficiente de energie electrica, este mai bine sa porniti vehiculul inainte de operarea efectiva.
In timpul procesului de ridicare, daca se opreste brusc functionarea, puteti introduce manivela in orificiul capacului carcasei cutiei de viteze si rotiti-l spre stanga in sensul invers al acelor de ceasornic (Nu utilizati manivela pentru a ridica ).
Va rugam sa acordati atentie la conectarea cablurilor la bateria masinii, verificand plusul si minusul.

Cric electric 2 tone cu cheie electrica cu impact pentru jante 12V are urmatoarele avantaje

- Stabilitate ridicata si siguranta: o constructie din otel dur, o baza si o sa mare fac ca acest cric auto sa fie puternic si stabil. Datorita designului compact de siguranta, mufa se va opri automat cand atinge limita de inaltime (37 cm).

- Alimentare bidirectionala: poate fi conectata fie la o priza de 12 V, fie la o baterie de masina, doua optiuni pentru conectori fac ca acesta sa fie un set de instrumente necesare pentru reparatie auto, atunci cand se afla in situatii de urgenta la marginea drumului.

- Eficienta ridicata: Este nevoie de 2 minute pentru ca ridicarea sa atinga inaltimea maxima (37cm) cu o capacitate de incarcare de pana la 2T si sa ridice vehiculul usor de pe sol. Cheia electrica de impact functioneaza eficient dand impact din 5 in 5 secunde pentru a scoate piulita / prezonul. Perfecta potrivire pentru reparatie auto si utilizare in caz de urgenta.

- Usor de folosit pe timp de noapte: Atat cricul electric, cat si cheia de impact sunt proiectate cu o lumina LED, care permite functionarea pe timp de noapte, fara a necesita unelte suplimentare de iluminat.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.