Comenzi Telefonice: 0742295254

Compresor de aer CP-1016 portabil cu afisaj digital CHAMPION

Mai Multe Vizualizări

Compresor de aer CP-1016 portabil cu afisaj digital CHAMPION

Preț Normal: 399,90 Lei

Special Price 207,90 Lei

Reducere 192 Lei (48%)

Disponibilitate: În Stoc

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

Livrare in 2-3 zile lucratoare

100% magazin românesc

Împreună susținem România

+
-
sau
Comenzi și asistență clienți: 0742295254 Messenger WhatsApp

Descriere scurta:

Compresor de aer CP-1016 portabil cu afisaj digital CHAMPION

Te-ar putea interesa si..

Descriere

Detalii

Caracteristici:

[Iluminat de urgență]Acest produs are o funcție de iluminare și poate fi folosit în caz de urgență pe timp de noapte. Nu va intra în panică atunci când umflați noaptea sau în situații speciale.

[Oprire automată] Puteți pre-seta presiunea în anvelope, iar umflatorul va opri automat umflarea după atingerea presiunii specificate în anvelope. Nu trebuie să stați lângă el și să așteptați ca acesta să fie complet încărcat.

[Măsurare precisă a presiunii] Conectați supapa anvelopei și apăsați tasta R pentru a afișa valoarea curentă a presiunii în anvelope cu precizie și rapiditate.

[Aplicabilitate largă] Dispozitivul de umflare nu poate fi folosit numai pentru a umfla mașini mici, SUV-uri, biciclete, motociclete și alte vehicule, dar poate fi folosit și pentru a umfla mingi de baschet și alte mingi și poate fi folosit și pentru a umfla obiecte care trebuie să fie umflate precum inelele de înot.

[De înaltă calitate și convenabil] Acest umflator este fabricat din materiale de înaltă calitate, rezistent la șocuri și rezistent la cădere, puternic și durabil. Mic și portabil, îl puteți pune oriunde și vă puteți servi în orice moment.

Operare simplă, pornire cu o singură tastă. Rezistență la temperaturi ridicate, anti-îngheț, rezistent la explozie, calitate fiabilă. Bateria are o capacitate mare si poate fi reincarcata in mod repetat.

 

Compresor de aer CP-1016 portabil cu afisaj digital CHAMPION

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.